Tiedotteet

Ajankohtaiset tiedotteet

Roba Friday ei ole seuraavina syksyn perjantaina

Huomoithan, että seuraavina syksyn perjantaina ei ole Roba Fridayta:

Tiedotustiimi 10/2023

Seurakunnan talkoot

Seurakunnassa pidettiin keskiviikkona 27.9. talkoot johon osallistui kiitettävän moni seurakuntalainen mukaan. Suuri kiitos jokaiselle mukana olleelle. Talkooilta oli jälleen vahva osoitus siitä, että yhteistyössä on voimaa. Tunnelma oli talkoissa rento ja iloinen. Saimme talkoiden avulla tyhjennettyä kellaritilan suurimmasta osasta sinne vuosien varrella kertyneestä roinasta. Myös parven alus saatiin tyhjennettyä mediaremontin aikana kertyneistä tavaroista, samoin kuin Toivosalin konehuone sekä toimisto- ja keittiöpääty.

Tiedotustiimi 10/2023

Lähetysseurakunnan uusi verkkokirjakauppa

Olemme aloittaneet yhteistyön Aikamedian Aikashopin kanssa. Nyt voit tilata Lähetysseurakunnan uudesta verkkokirjakaupasta tutut tuotteet suoraan kotiisi!

Ostamalla seurakuntamme uudesta verkkokirjakaupasta tuet seurakuntamme toimintaa 15%:lla ostoksesi loppusummasta. 

Käy tutustamassa kirjakaupan valikoimaan osoitteessa:

http://www.aikashop.fi/lahetysseurakunta

Tiedotustiimi 9/2023

Seurakunnan virkistyspäivä

Seurakunnan jäsenille tarkoitettu virkistyspäivä järjestettiin tänä vuonna Kotkan Kaarniemen leirikeskuksessa la 26.8. Päivä oli todella onnistunut niin ilmojen, ympäristön, tarjoilujen, ohjelman kuin yhteydenkin kannalta. Paikalle pääsi mukaan vähän yli 70 henkeä sylilapsista eläkeläisiin. 

Kaiken muun ilon lisäksi saimme myös siunata yhden henkilön upotuskasteen kautta seurakuntaamme. Erityiskiitos kaikille mukana olleille ja vapaaehtoisille. 

Päivän aikana oli ohjelmassa niin leikkimielisiä Raamattu aiheisia visoja, yhteinen päiväruoka, ulkopelejä, saunomista, kahvit, ja päivän kruunasi ulkotulella pidetty kastetilaisuus ja iltahartaus, jonka seurakuntamme johtava pastori Jukka Kakriainen piti. Musiikista vastasi Timo ja todistupuheenvuorosta Ilona. Päivästä jäi todella kiitollinen ja virkistävä mieli sekä muisto, joka varmasti kantaa pitkälle syksyyn. Yhteydessä on voima.

Tiedotustiimi 8/2023

Tekniikka kutsuu mukaan!

Seurakunnan tekniikkatiimi tarvitsee lisäkäsiä 🙌 
Jos koet yhtään kiinnostunusta palvella muita äänentoiston, striimauksen tai  muun tekniikan saralla niin ota rohkeasti yhteyttä Toimintamme -sivuilla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Koulutamme sinut tehtävään jos vain kiinnostusta ja halua löytyy.

Tekniikkatiimi 8/2023

Uusi videotykki

Äänentoistolaitteiden lisäksi pitkään seurakuntaa palvellut videotykkikin tuli tiensä päähän ja se oli pakko vaihtaa. Tilalle tekniikkatiimi hankki pitkällisen mietinnän, arvioinnin ja kilpailutuksen jälkeen uuden lasertykin. Kuten jotkut teistä ehkä ovat huomanneet, niin sekä tykin paikka, että valkokangas vaihtoivat paikkaa. Toivotaan uudelle tykille pitkää ikää.

Tekniikkatiimi 8/2023

Äänentoistoremontti

Kuten moni aktiivinen seurakuntalainen on huomannut, äänentoistolaitteemme tulivat tiensä päähän ja hallitus teki pitkällisen harkinnan ja kilpailutuksen tuloksena päätöksen uusien hankkimisesta. Äänentoistoremontissa vanhat aktiivikaiuttimet vaihdetaan uusiin passiivisiin. Remontti kestää viikot 15 ja 16. Remontin seurauksena saamme äänentoiston myös sivusaliin. Äänentoistoremontista vastaa seurakunnan Tekniikkatiimi hallituksen pj johdolla.

Hallitus pahoittelee remontista aiheutunutta häiriötä, mutta muistuttaa myös, että lopputulos tulee varmasti palkitsemaan uuden entistä paremman ja helpompikäyttöisen äänentoiston muodossa.

Tekniikkatiimi 5/2023

Uudet lahjoitustavat

Seurakunnassa on ollut jo jonkin aikaa käytössä uudet lahjoituskanavat. MobilePay on suosittu, moderni ja korona-aikaan myös turvallinen tapa lahjoittaa. Sen käyttö vaatii älypuhelimen ja MobilePay -sovelluksen. QR-koodit löydät kirjamyynnin ovesta. 

Toinen helppo ja turvallinen tapa lahjoittaa on Siirto -palvelu. 

Tiedot molemmista tavoista lahjoittaa löydät meidän Lahjoitukset -sivulta

Lahjoituksia varten seurakunta on hankkinut rahankeräysluvan jonka tunnus on: Rahankeräyslupa RA/2021/1169

Hallitus 8/2021

Valvontakamerat

Seurakuntaamme on asennettu uudet valvontakamerat. Kameroiden tallenteisiin on tarpeen vaatiessa pääsy seurakunnan hallituksella. Noudatamme GDPR:n mukaisia vaatimuksia tässäkin asiassa.

Tekniikkatiimi 5/2021