mihin uskomme

LÄHETYSSEURAKUNTA

Helsingin Lähetysseurakunta on Jumalan rakkauden valtaama helluntaiseurakunta Etelä-Helsingin ytimessä. Toivotamme kaikki tervetulleiksi tilaisuuksiimme!

Me uskomme

• Kaikkivaltiaaseen ja kolmiyhteiseen Jumalaan, joka on luonut maailman. Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen.

• Raamattuun, Jumalan sanaan, josta löytyy seurakuntamme usko ja oppi.

• Jeesukseen Kristukseen, joka ristinkuolemalla sovitti meidän syntimme. Hänen kuolleista ylösnousemiseen ja paluuseen.

• Jumalan luoneen ihmisen omaksi kuvakseen, mutta syntiinlankeemuksessa ihminen joutui eroon Jumalasta. Jeesuksen ristinkuolema ja ylösnousemus avaavat meille ainoan tien Jumalan luokse.

• Ihmisen pelastuvan tunnustamalla syntinsä ja uskomalla Jumalaan. Jeesuksen vastaanottaminen avaa tien pelastukseen iankaikkisessa elämässä. Ne, jotka eivät Häneen usko, joutuvat ikuiseen eroon Jumalasta.

• Allekirjoitamme myös apostolisen uskontunnustuksen, vaikka sillä ei ole virallista asemaa seurakunnassamme. Helluntaiseurakuntien uskontunnustukseen voi tarkemmin tutustua täällä

ARVOMME

ARMO

Olemme armon varassa oleva seurakunta. Haluamme jakaa eteenpäin sitä mitä olemme itse saaneet armosta vastaanottaa. Palvellessamme Jumalaa ja seurakuntaa tavoittelemme ensisijaisesti oman sydämen puhtautta. Se mitä olemme, on tärkeämpää kuin se mitä teemme. Ihmiset, jotka tulevat Jumalan edestä, voivat muuttaa maailmaa.

RAAMATTU

Vain Jumalan Sana voi ravita ihmisen hengen. Kuuliaisuus Jumalan Sanalle tuo elämällemme ja työllemme siunauksen. Siksi voimme todeta, että Raamattu on ylin inspiraatiomme ja auktoriteettimme lähde sekä elämässämme että toiminnassamme.

PYHÄ HENKI

Olemme avoimia Pyhän Hengen toiminnalle. Haluamme rohkaista toisiamme Pyhän Hengen armolahjojen käyttöön omaksi ja seurakunnan rakennukseksi. Uskomme, että Pyhä Henki voi parantaa ja muuttaa ihmisen Jumalan armosta.

RUKOUS

Seurakunnassamme kaiken toiminnan taustalla on rukous. Uskomme, että rukouksessa on suuri voima, ja sitä seuraavat Jumalan ihmeet ja merkit. Tuemme toisiamme esirukouksen kautta. Rukoileva seurakunta on voittava seurakunta.