JUMALAN KUNNIAKSI - IHMISTEN PARHAAKSI

Suorat videolähetykset sunnuntaisin YouTubessa

tiedote 20.11.2020

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää yli 20 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisen sisätiloissa koko Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. Päätös astuu voimaan 23.11. ja on voimassa kolme viikkoa.

Tulevan sunnuntain 22.11. jumalanpalvelus on viimeinen tänä vuonna järjestettävä tilaisuus, jossa kokoonnumme seurakunnan tiloissa, huomioiden tämän hetkiset THL:n antamat koronaohjeet. Loppuvuoden tilaisuudet pidetään etänä.

Seurakunnan joulujuhla toteutetaan virtuaalisesti. Lisäinfoa on tulossa myöhemmin.

Koronaohjeet

Seurakunnan tilaisuuksissa noudatamme THL:n antamia ohjeistuksia ja tilanteen niin vaatiessa siirrymme etätilaisuuksiin. Pyydämme sinua tutustumaan ohjeistuksiin etukäteen.