JUMALAN SANA

VOIMANI

Suorat videolähetykset sunnuntaisin YouTubessa

La 8.10. klo 13–16 Perhepäivä Kaivopuistossa
Haluamme palvella alueemme perheitä. Tule mukaan perhepäivään nauttimaan kauniista syksystä, lämpimästä juomasta samalla kun lapset voivat nauttia hauskoista puuhapisteistä. Päivä järjestetään yhdessä Vapaaseurakunnan kanssa.

Se löytyi – evankelioimisillat:

La 15.10. klo 18–19 Vapaaseurakunnassa:
Musiikkia, todistuksia, puhe Pastori Jukka Kakriainen

Su 16.10. klo 18–19 Lähetysseurakunnassa:
Musiikkia, todistuksia, puhe Pastori Ari Korolainen

Alfa-kurssi alkaen torstaina 3.11. klo 18:00 – 19:30 (kurssi jatkuu 10.11., 17.11., 24.11.)

Alfa-kurssi on uskon asioista kiinnostuneille ja vasta uskoon tulleille. Ilmoittaudu: jukka.kakriainen (@) lahetysseurakunta.fi

Helsingin Lähetysseurakunta on aktiivisesti mukana valtakunnallisessa Se löytyi –mediamissiossa 19.9.–16.10.2022. Kyse on historiallisen laajasta evankeliointikampanjasta, jonka toteuttavat yhtä aikaa 386 seurakuntaa ja 40 muuta kristillistä toimijaa ympäri Suomen. Helsingin Lähetysseuraunta järjestää missiotapahtumia Punavuoressa tiiviissä yhteistyössä Helsingin vapaaseurakunnan kanssa.

”Mediamission tarkoitus on herätellä suomalaisia miettimään elämän perimmäistä tarkoitusta, lievittää yksinäisyyttä ja auttaa diakonian keinoin apua tarvitsevia. Tärkeällä sijalla ovat henkilökohtaiset kohtaamiset ja keskustelut”, kertovat Lähetysseurakunnan pastorit Jukka Kakriainen ja Jukka Kärkkäinen.

Punavuoressa järjestetään kampanja-aikana kaksi missioiltaa, joita isännöivät vuorollaan Vapaaseurakunta ja Lähetysseurakunta. Illoissa kuullaan miten Raamatun sanoma ja sen keskeinen persoona Jeesus Kristus on muuttanut ihmisten elämää ja mistä siinä lopulta on kyse. Lisäksi nautitaan kirkkokahveista ja gospelmusiikista.

Missioillat pidetään lauantaina 15.10. klo 18 Helsingin Vapaaseurakunnassa (Annankatu 1) ja sunnuntaina 16.10. klo 18 Helsingin Lähetysseurakunnassa (Iso Roobertinkatu 24). Pastorit toivottavat kaikki punavuorelaiset tervetulleeksi missioiltoihin ja muihinkin jumalanpalveluksiin. Haluamme seurakuntina erityisesti palvella alueemme ihmisiä.Pastorit Jukka Kakriainen ja Jukka Kärkkäinen

Lounas 2.10.

Lounas lapsityön hyväksi

Sunnuntaina 2.10. järjestetään lounas lapsityön hyväksi. Tarjolla on Chili con carne (myös kasvisvaihtoehto) sekä pullakahvit (laktoositon, gluteeniton). Tule lounaalle ja tue näin seurakuntamme lapsityötä!


Aikuiset 15€

Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja lapset 7-15 v. 8 €

alle 7 v. ilmaiseksi


Ilmoittaudu lounaalle perjantaihin 30.9. mennessä (info @ lahetysseurakunta.fi). Vahvistathan samalla kuinka monta aikuista ja lasta osallistuu (lasten iät) sekä ruoka-aineallergiat.


Syysleiri 21-23.10.

Ilmoittautuminen: https://www.lahetysseurakunta.fi/lasten-syysleiri

Avioliittopäivä 29.10.

Ilmoittautuminen on jo avattu:

Avioliittopäivä

Suurenmoinen Kristus

Pastori Kakriaisen podcast

Seurakuntamme johtavan pastorin, Jukka Kakriaisen podcast "Suurenmoinen Kristus" on kuunneltavissa täällä:

Roomalaiskirje

Pastori Kakriaisen podcast

Seurakuntamme johtavan pastorin, Jukka Kakriaisen podcast -opetussarja "Roomalaiskirje" on kuunneltavissa nyt täällä: