Jumalan Sana

VOIMANI

Tervetuloa / Welcome

Tervetuloa Lähetysseurakuntaan

Lähetysseurakunta on avoin seurakunta kaikille kansoille ja kielille. Olemme hengellinen koti monelle nuoresta iäkkäisiin ja meitä on kutsuttu kodikkaaksi seurakunnaksi.  Sijaitsemme Helsingin ytimessä, Punavuoressa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Welcome to Lähetysseurakunta

Lähetysseurakunta is an open church for all peoples and languages. We are a spiritual home for many and we are referred as a cozy congregation. We are located in the heart of Helsinki, in Punavuori. You are warmly welcome to participate in our events.

Tapahtumat seurakunnassamme

Viikon 22 tilaisuudet:

Lämpimästi tervetuloa

Ilmoittaudu kesän lastenleirille

Nyt on aika ilmoittaa lapset kesän parhaaseen tapahtumaan - lastenleirille. Leiri järjestetään tuttuun tapaan Kotkan helluntaiseurakunnan leirikeskuksessa 1.-4.8.2024.

Lisätietoja saat toimiston kautta: info (@) lahetysseurakunta.fi

Nuorten aikuisten leiri Kotkassa 30-31.8.2024

Virkisty luonnon kauniissa merellisessä ympäristössä ja voimaannu sekä rakennu yhteisestä uskosta.

Lisätietoja saat seurakuntapastori Jukka Kärkkäiseltä jukka.karkkainen @ lahetysseurakunta.fi

Koko seurakunnan virkistyspäivä

Lauantaina 17. elokuuta alkaen klo 10 Kotkassa, Kaarniemen leirikeskuksessa

Ilmoittautumiset: info (@) lahetysseurakunta.fi

Lisätiedot: srk-pastori Jukka Kärkkäinen

jukka.karkkainen [@] lahetysseurakunta.fi

Tapahtumat muualla

Juhannuskonferenssi 20.6.-23.6.2024
Iso Kirja, Keuruu

Juhannuskonferenssin 2024 teemaksi on valittu "Rohkea usko" Juhannuskonferenssin rohkeuden vertauskuvaksi on valikoitunut leijona.

Tervetuloa juhannuskonferenssiin

Mahdollista lähetystyö- ja aktiomatkat

- Maaliskuun kahvitusten tuotto mahdollistaa Rhona Rytkösen Japanin lähetysharjoittelun toteutumisen.

- Huhti- ja toukokuun kahvituksiin osallistumalla mahdollistat Impact-Balkan aktioon lähtijöiden (8 henkeä) matkan.

Uutiset ja tiedotteet toimintaamme liittyvistä asioista

Tiedotteet -sivuilta löydät nyt kätevästi kaikki seurakunnan ajankohtaiset tiedotteet. Tiedotustiimimme pitää sinut ajantasalla seurakunnan tapahtumista ja muutoksista.

Verkkokirjakauppa

Pimeys ei saa sitä valtaansa

Tositarina suomalaisen avustustyöntekijän kaappauksesta ja siitä, että vaikeimmastakin tilanteesta voi selvitä yhdessä Jumalan kanssa.

Kirja kertoo ennen kaikkea Jumalan uskomattomasta huolenpidosta, rukouksen voimasta, armosta ja päättäväisyydestä selvitä – mutta myös toipumisvaiheesta tämän kaiken jälkeen.

Afrikan tähdet - Salainen seurakunta jihadin varjossa

Afrikan tähdet on jännittävä matkakertomus ja vavahduttava dokumentti tappavasta vainosta, joka on saanut liian vähän huomiota. Suomalaista näkökulmaa avaavat muiden muassa radikalisoituneiden miesten parissa työskentelevä vankilapastori, median islamkuviin perehtynyt tutkija ja uskontoryhmien välistä rauhaa rakentava suurlähettiläs.

Hengelliset harjoitukset

Tämä ajaton klassikko on auttanut yli miljoonaa ihmistä löytämään rikkaamman hengellisen elämän, joka on täynnä iloa, rauhaa ja syvempää Jumalan tahdon ymmärtämistä. Teos avaa mielenkiintoisia näköaloja hiljentymisestä, rukouksesta, paastosta ja Raamatun tutkimisesta. Samalla se haastaa aikamme ihmisiä terveeseen elämän yksinkertaistamiseen, yksinäisyydessä tapahtuviin sisäisiin löytöihin, pyyteettömään palvelemiseen, Jumalan palvontaan ja aitoon riemuun.

Podcastit

Suurenmoinen Kristus

Pastori Kakriaisen podcast

Seurakuntamme johtavan pastorin, Jukka Kakriaisen podcast "Suurenmoinen Kristus" on kuunneltavissa täällä:

Roomalaiskirje

Pastori Kakriaisen podcast

Seurakuntamme johtavan pastorin, Jukka Kakriaisen podcast -opetussarja "Roomalaiskirje" on kuunneltavissa nyt täällä: