ajankohtaista

Koronaohjeet

5.11.2020

Olethan ystävällinen ja huomioit nämä seurakunnan hallituksen ja THL:n ohjeistukset.

• Jos sinulla on edes lieviä flunssa- tai mahaoireita, älä tule seurakuntaan.
    Voit osallistua netin välityksellä.

• Tullessasi seurakuntaan käytä käsidesiä, jota on saatavilla eteisessä.

• Huomioi noin 1,5 metrin turvaväli muihin. Ethän kättele tai halaa.

• Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä. Niitä on saatavilla eteisessä. Käytäthän kasvomaskia oikein; pue se puhtain käsin ja riisu vain kuminauhoihin koskien. Sen jälkeen desinfioi kädet. Ethän koskettele suojusosaa tai siirrä maskia nenän tai leuan alle. Virukset ja bakteerit leviävät silloin käsien kautta.

• Aivasta tai yski nenäliinaan tai kainaloosi. Muista käsidesi!

• Emme laula yhdessä - vain musiikkitiimi laulaa.

• Kolehti kerätään keppihaaveilla. Myös mobilepay on käytössä.

• Ehtoolliseen osallistumme penkkirivi kerrallaan ja pidämme 1,5 metrin turvavälit.

Seurakunnan hallitus tiedottaa

5.11.2020

Seurakunnan hallitus tiedottaa jatkossa seurakuntalaisia säännöllisin väliajoin.

1. Äänentoisto ja striimaus parven alle

Äänentoistolaitteet siirretään parven alle omaksi mediapisteeksi. Jatkossa löydät siis parvekkeen alta niin miksaajan, striimajan sekä videotykin hoitajan.

2. Valvontakamerat

Seurakuntaan asennetaan uudet valvontakamerat. Kameroiden tallenteisiin on tarpeen vaatiessa pääsy seurakunnan hallituksella. Noudatamme GDPR:n mukaisia vaatimuksia tässäkin asiassa.

3. Uudet nettisivut

Näillä uusilla nettisivuilla haluamme varmistaa että saavutamme mahdollisimman laajan käyttäjäkunnan. Uusilla nettisivuilla myös tietoturva on huomioitu entistä paremmin.

4. Uudet lahjoitustavat

Seurakunnassa on ollut jo jonkin aikaa käytössä uudet lahjoituskanavat. MobilePay on suosittu, moderni ja korona-aikaan myös turvallinen tapa lahjoittaa. Sen käyttö vaatii älypuhelimen ja MobilePay -sovelluksen. QR-koodit löydät kirjamyynnin ovesta.

MobilePay -sovelluksen voit ladata omaan puhelimeesi alla olevien linkkien kautta:

Lisäksi voit lahjoittaa myös Siirto-sovelluksen avulla. Klikkaamalla lahjoituslinkkiä älypuhelimesi nettiselaimessa avautuu automaattisesti mobiilipankki sovelluksen, mikäli se on sinulla asennettuna ja aktivoituna, ja ohjaa sinut tekemään pikalahjoituksen (25€).

Tällä hetkellä Siirto-palvelu toimii seuraavien pankkien sovellusten kautta: Nordean Siirto-sovellus, OP-mobiili ja Pivo.
Lisätietoa palvelusta löydät täältä: https://siirto.fi/#Tietoa

Helluntaikirkon yhdyskuntaseurakunnan sääntömääräinen vuosikokous

18.11.2020

KOKOUSKUTSU

Helluntaikirkon yhdyskuntaseurakunnan sääntömääräinen vuosikokous pidetään sunnuntaina 29.11.2020 klo 13.00-13.30 poikkeuksellisesti viranomaisvaatimusten johdosta virtuaalisesti osoitteessa:

ZOOM -linkki

Helsingin Lähetysseurakunta kutsuu sinut ajastettuun Zoom tapahtumaan. Liity Zoom tapahtumaan tietokoneelta:

Meeting ID: 955 0466 9929

Passcode: 863087

Kokoukseen voivat osallistua kaikki Helsingin Lähetysseurakuntaan kuuluvat Suomen Helluntaikirkon jäsenet.

Helsingissä 18.11.2020

• Helsingin Lähetysseurakunnan hallitus