Lapset ja nuoret

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu kokoontuu sunnuntaisin jumalanpalveluksen yhteydessä klo 11.
Pyhäkoulu on tarkoitettu alle 11-vuotiaille lapsille. Pyhäkoulun alussa lapsille on noin puolen tunnin mittainen hengellinen osuus, joka koostuu raamattutunnista ja musiikista päättyen rukoushetkeen. Tämän jälkeen lasten aika kuluu leikkien ja askarrellen.

Lastenleirit

Lapsille järjestetään leirejä eri vuodenaikoina. Leireille ovat tervetulleita lapset niin seurakunnan sisältä kuin ulkopuoleltakin.

Varkkiklubi

Varkkiklubi kokoontuu kuukauden 1. ja 3. sunnuntai jumalanpalveluksen yhteydessä. Se on tarkoitettu yli 8-vuotiaille lapsille ja nuorille. Klubi tarjoaa yhdessäoloa, Raamatun opetusta ja yhteisiä retkiä kaikille varkeille.

Varkkileirit

Varkeille järjestetään leirejä n. neljä kertaa vuodessa. Leireille ovat tervetulleita lapset niin seurakunnan sisältä kuin ulkopuoleltakin.

Perhekerho

Perhekerhon tarkoituksena on koota yhteen seurakunnassa olevat äidit, isät ja alle kouluikäiset lapset. Lasten leikkiessä vanhemmat saavat mahdollisuuden tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin. Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki vanhemmat eri-ikäisten lastensa kanssa.

Perhekerhossa lauletaan ja leikitään lasten kanssa, jaetaan omia kokemuksia, keskustellaan ja käydään läpi Raamattua. Kerho toimii lasten ehdoilla – välillä keskustelu sujuu paremmin, välillä lapset saavat lähes kaiken huomion.
Roba Hope

Roba Hope on lauantai-illan jumalanpalvelus. Se koostuu mm. mielenkiintoisista puheenvuoroista ja selkeistä saarnoista, elävästä musiikista ja Jumalan ylistämisestä. Roba Hope on yhdessäoloa: Jumalan ja ystävien kohtaamista.

Lähetysseurakunnassa lauantai-iltaisin kokoontuvilla nuorilla ja nuorilla aikuisilla on ikää vajaasta kahdestakymmenestä reiluun kolmeenkymmeneen vuoteen. Ikärajoja ei kuitenkaan ole, vaan illat on tarkoitettu jokaiselle, joka kokee olevansa niissä kotonaan. Illan jälkeen on tarjolla iltapalaa ja siinä lomassa on oiva tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin ja rupatella vanhojen tuttujen kanssa.

Tutustu Roba Hopen omiin nettisivuihin www.robahope.fi