Helsingin Lähetysseurakunta on Jumalan rakkauden valtaama helluntaiseurakunta Etelä-Helsingin ytimessä. Toivotamme kaikki tervetulleiksi tilaisuuksiimme!

LÄHETYSSEURAKUNTA

Me uskomme

• Kaikkivaltiaaseen ja kolmiyhteiseen Jumalaan, joka on luonut maailman. Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen.
  • Raamattuun, Jumalan sanaan, josta löytyy seurakuntamme usko ja oppi.
  • Jeesukseen Kristukseen, joka ristinkuolemalla sovitti meidän syntimme. Hänen kuolleista ylösnousemiseen ja paluuseen.
  • Jumalan luoneen ihmisen omaksi kuvakseen, mutta syntiinlankeemuksessa ihminen joutui eroon Jumalasta. Jeesuksen ristinkuolema ja ylösnousemus avaavat meille ainoan tien Jumalan luokse.
  • Ihmisen pelastuvan tunnustamalla syntinsä ja uskomalla Jumalaan. Jeesuksen vastaanottaminen avaa tien pelastukseen iankaikkisessa elämässä. Ne, jotka eivät Häneen usko, joutuvat ikuiseen eroon Jumalasta.
  • Allekirjoitamme myös apostolisen uskontunnustuksen, vaikka sillä ei ole virallista asemaa seurakunnassamme. Helluntaiseurakuntien uskontunnustukseen voi tarkemmin tutustua täällä.

Faktaa

Helsingin Lähetysseurakunta on yksi 257 Suomen helluntaiseurakunnasta. Lähetysseurakunta perustettiin vuonna 1960.

Seurakunnan rukoushuone on Helsingin Punavuoressa osoitteessa Iso Roobertinkatu 24. Lähetysseurakunta on toiminut nykyisissä tiloissaan vuodesta 1961 lähtien.

Lähetysseurakuntaan kuuluu nykyisin noin 800 jäsentä.

Seurakunnassamme on diakoniapastori Markku Järvinen sekä pastoritiimi, joka hoitaa johtoon liittyviä tehtäviä.

Lisätietoja Helluntaiherätyksen historiasta ja opista sekä myös Suomen Helluntaikirkosta löytyy Suomen helluntaikirkon kotisivulta.